Politički progon Antonije Kenđel iz Svete Marije nastavlja se na Općinskom sudu u Čakovcu

Nakon Joze Mraovića, Alojza Tomaševića, Borisa Lalovca, Damira Škare i još tko zna koliko javno neznanih zlostavljača u visokom politikantstvu, donosimo priču iz međimurske općine Sveta Marija.

Tamo je gospođa Antonija Kenđel 2011. godine zaposlena kao viši referent.

Vrlo brzo je počela uočavati nepravilnosti i velike financijske malverzacije u vođenju male općine te je u svojoj naivnosti počinila smrtni grijeh: povjerovala u predizborno zaklinjanje političara u borbu protiv kriminala te o svemu upozorila svog nadređenog, bivšeg SDP-ovog načelnika.

Od tada do danas, dakle već devetu godinu, za nju traje pakao.

Sve je počelo s izdvajanjem i šikaniranjem na radnom mjestu, nastavilo se otvorenim prijetnjama ovoj majci djeteta s teškoćama u razvoju, a kulminiralo prijavom za muljanje s funkcijama pri lokalnoj ispostavi Državnog odvjetništva, u kojoj gospodin načelnik uživa povjerenje.

Iako je i sam načelnik priznao da je obavljala poslove pročelnika, iako ju je viši sud u Zagrebu oslobodio krivnje… Lokalni šerifi nastavljaju s bullyingom.

Gospođa Antonija je mislila da nema nade. A onda je ugledala aktiviste udruge Ovršni ustanak i Slobodne Hrvatske ispred suda u Čakovcu, gdje smo podržavali jednog građanina u obrani od tužbe jednog drugog zlostavljača iz lažne oporbe.

Ohrabrena viđenim, dala nam je svoje povjerenje.

A mi uoči rasprave  u ponedjeljak 16.09. 2019. koja počinje u 08 sati pred Općinskim sudom u Čakovcu i otvorena je za javnost stajemo iza nje i jasno poručujemo:

Udruga Ovršni ustanak i Slobodna Hrvatska neće dopustiti da zlostavljanje zaposlenika i zviždača u Hrvatskoj prolazi ispod radara i uz podršku kompromitiranih institucija!

Dolazimo vam pred vrata i na vas ćemo uperiti oči cjelokupne hrvatske javnosti. I ako vas možda nije strah jer jedni druge štitite i pokrivate – neka vas barem bude sram!

Udruga Ovršni ustanak