Pismo poniženog i razočaranog domoljuba: Zbogom prijatelji, kada na vlast dođu pošteni Hrvati, valjda se opet vidimo!

Ovo je moj posljednji fb post dok sam još u Hrvatskoj!

Došao je dan da se zauvjek pozdravimo dragi fb prijatelji !
Ja odustajem od ovakve Hrvatske i ne želim više sudjelovati u nijednom obliku života u ovoj komunizmom opustošenoj i samo još divljaštvom obdarenoj balkanskoj zemlji!
Jutros sam napokon poslije duge i neuspješne pravosudne borbe sa četnicima u Hrvatskoj, doživio i zadnju potvrdu mojoj odluci, da se i opet odselim iz ove septičke jame od zemlje!
Sa par stotina škuda danas u Hrvatskoj možete iznajmiti majmunolike, obrijane ovlaštene ubojice, da Vas bez ikakve zakonitosti fizički napadnu, vuku, tuku i izbace iz Vaše vlastite kuće, a možda i ubiju, ako im se eto prohtije !?
Kupio sam za svoju djecu stan na Cvjetnom trgu, da poslije mene mogu sigurnije živjeti ako ostanu u ovoj komunizmom uništenoj oronuloj zemlji, ali silnici istočne variante “domoljubi” Porfirije i SPC popovi, koji su u ovoj zemlji zajednički još močniji sa notornim UDBAom i KOSom, ne daju mi već desetak godina ući u posjed mojeg od njih kupljenog samo dijela stana!
Zbog neodgovornog poticanja glave obrijanih naoružanih zaštitara na zločin, naročito je zaslužna osim SPCa i nekorektna odvjetnica Vesna Ordulj sa svojom cijelom kancelarijskom bulumentom!
Pravosuđe, kojim udbaši također dijelom upravljaju, zajedno sa petom kolonom, sporo je i pristrano! pa se na njihove odluke čeka desecima godina, sve dok ti u stvari život ne prođe!?
A tek jadna nam milicija, kojoj bi građanski trebalo kao vjerovati, – došla je na moj poziv nekoliko desetaka puta, ali svaki put jadno i nemoćno “sliježe ramenima” kada shvati da se s druge strane radi o troprstim Pupavćevim silnicima!
Jutros su tako, kao zadnja kap u prepunoj čaši, došla na moj poziv u pomoć dva mlada policajca, i jedan od njih Hrvatski nastrojen, odmah mi je na vratima na uho šapnuo, da je onaj drugi s njime “srbin” – Saša!?? te da se pazim i budem oprezan??
Znači znao je, ono što mi svi, 30 godinama poslije pobijeđenog krvavog Domovinskog rata sa VelikoSrbima znamo …!?
Pa što će nam takva policijska milicija, ako i za njih postoje “istiji”!?
Napad SPC plaćenika iz podzemlja, ubojicama zaštitarima, završio se je jadno – tipično “po hrvatski”, kao što se zorno vidi na predloženim slikama i snimkama!
Bez obzira na zabranjen bliski kontakt zbog korona virusa, uniformirani snagatori neke “VIRTUS zaštite” svi bez zaštitnih maskica i rukavica, fizički su me već drugi put napali, navlačili i udarali na mojim kućnim vratima, dok je neki drugi četnički neandertalac sjekirom i batom marljivo cjepao moja kućna vrata (sve vidljivo), dok je za to vrijeme obrijane glavate nasilnike i ubojice naša Hr. milicija (po nalogu nekog “šefa” iz stanice) čuvala valjda od mene kao žrtve, da se ne bi slučajno branio !?
Da nije pre tužno bilo bi smiješno!
Eto zato sam odlučio vrlo brzo (samo dok sve ne rasprodam), otići iz ove kukavičke, Velikosrpske provincije, i još komunizmom naših Vladara potpuno razvaljene!
Prijatelju Plenkoviću, druže Milanoviću, presveti pevaču Porfirije i domoljube Pupavće – ostavljam Vam moj voljeni mali dio ove ruševine od Hrvatske, na daljnju milost i nemilost, tako da bude baš onako jadna, nemoćna i siromašna kakvu vi njeni “domoljubi” od njenog nedavnog nastanka i želite!

A Vama prijatelji fbooka
Želim sve najbolje – Bilo mi je zadovoljstvo pisati se s Vama i želim Vam sreću, a ja odoh ubrzo opet sa onih 4.5 milijuna nesretnika komunističkim terorom iz domovine protjeranih, mrskih im Hrvata dijasporaca, gdje sam već jednom od ove iste Yu – UDBAe bježeći, živio 35 godina !
Zbogom prijatelji s fb i kada na Vlast možda jednom dođu pošteni Hrvati, valjda se opet i vidimo!!

Josip Radeljak

VIDEO:

Objavljuje Josip Radeljak u Utorak, 5. svibnja 2020.

Objavljuje Josip Radeljak u Utorak, 5. svibnja 2020.

Objavljuje Josip Radeljak u Utorak, 5. svibnja 2020.