Ovršni ustanak u subotu skuplja potpise u Selnici za promjenu Ovršnog zakona

10.11.2018. godine , u subotu, na Jelačićevom trgu 4 u Selnici(ispred Općine) od 08:00 do 12:00 sati udruga Ovršni (Ovršni ustanak)  prikupljat će potpise za promjenu Ovršnog zakona, i postojećeg i novog kojeg Hanžekovićev ured priprema za ministra Bošnjakovića. Pozivamo Vas da odvojite par minuta vremena i posjetite štand te potpisom date podršku sebi samima i Udruzi koja se bori za Ovršni zakon koji će biti u prvom redu prilagođen građanima i iz kojeg će biti izbačeni FINA, javni bilježnici, odvjetnici  te preprodavači dugova Eosmatrix i B kapital.

Nevjerojatna je bahatost i okrutnost Vlade RH prema svojim građanima! Svakim novim potezom, a pogotovo angažiranjem odvjetnika iz Hanžekovićevog ureda da radi novi Ovršni zakon oni sve više i sve otvorenije rade protiv svojih građana i na otimanju njihovih domova!

Slobodna Hrvatska i Inicijativa Ovršni ustanak dosad su skupili 40.000 potpisa, nastavljamo i dalje dok se konačno ne donese Ovršni zakon iz kojeg će biti izbačeni FINA, odvjetnici, javni bilježnici i lihvarski preprodavači dugova te će se dužniku omogućiti realno vraćanje duga bez lihvarskih kamata koje i nekoliko puta znaju prelaziti iznos samog duga!

Ako Vlada neće, mi hoćemo!

Ovršni zakon mora pasti ako želimo da Hrvatska preživi!

Tajnik udruge Ovršni

Gorkić Taradi