Otvoreno pismo predsjedniku Općinskog vijeća Općine Gornji Mihaljevec

Poštovani gospodine Veselko,

nažalost moramo Vas javno podsjetiti da niste donijeli odluku ili rješenje po našoj molbi, da nam se osigura prostor za rad u zgradi Općine što je krajnji cinizam i diskriminacija.

Još 13. prosinca 2021. godine smo Vam sukladno Poslovniku o radu Općinskog vijeća dostavili obavijest da smo osnovali Klub oporbenih vijećnika u kojem smo ujedno zamolili da se osigura prostor za rad Kluba oporbenih vijećnika u kojem će održavati sastanke i primati građane s područja općine Gornji Mihaljevec i predstavnike medija, prema slijedećem:

  • Zimsko računanje vremena: svaki petak 17:00 – 18:00 sati
  • Ljetno računanje vremena: svaki petak 20:00 – 21:00 sati

Kako se niste udostojili donijeti rješenje niti odgovoriti, dana 20. siječnja 2022. godine smo Vam dostavili požurnicu s opetovanom molbom da se osigura prostor za rad Kluba oporbenih vijećnika.

Podsjećamo Vas da je na prošlim izborima preko 40% birača glasalo za nas, te da smo obvezni prema njima zagovarati naše programe za boljitak svih mještana Općine.  Usuđujemo se vjerovati da ovakvo Vaše postupanje nije osveta biračima koji nisu dali glas Vama i Nezavisnoj listi Gorana Lovreca.

Pozivamo Vas da javno objavite razloge zbog kojih ne želite odobriti korištenje prostora za rad Kluba oporbenih vijećnika Općinskoga vijeća Općine Gornji Mihaljevec.

Oporba OV Općine Gornji Mihaljevec