OTVOREN UPRAVNI ODJEL ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA U MURSKOM SREDIŠĆU

Jučer je na svečan način u M. Središću otvoren  Upravni odjel za prostorno uređenje , gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije  na adresi Frankopanska 8 ,u dvorištu DVD-a Mursko Središće. Radno vrijeme biti će ponedjeljak – četvrtak od 7,30 do 16,00 sati te u petak od 7,30 – 13,30 sati.

Uz domaćina gradonačelnika D. Srpaka i drugih svih najvažnijih obnašatelja gradskih vlasti svečanom otvaranju bio je prisutan i župan MŽ Matija Posavec te mnogi predstavnici  Međimurske županije .

Prema riječima gradonačelnika Srpaka samo zahvaljujući jako dobroj suradnji županijske i gradske vlasti uspjelo se u ovom za građane M. Središća i okolice veoma važnom projektu.

Župan M.Posavec također je istaknuo veoma dobru suradnju te istaknuo da je Grad svojim argumentima i dobro prikazanom problemu zaslužan što se  u roku mjesec dana u M. Središću otvara već drugi odjel tako potreban građanima. Prisjetimo se  prije nešto više od mjesec dana otvorena je i ispostava PU Međimurske županije.

Lijepom ugođaju doprinijeli su najmlađi iz dječjeg vrtića “Maslačak” izvevši splet međimurskih plesova. Tu su bili i tamburaši KUD-a  “Mura”.

Župnik Tomislav Antekolović posvetio je novouređene prostore nove ispostave.

 

                                                                                            (tekst i foto Z. Rihtarec)