OPĆINA VRATIŠINEC: Javni poziv za dodjelu poticaja za kupnju i gradnju nekretnina za stanovanje na području Općine Vratišinec

Obavještavamo Vas da je u tijeku Javni poziv za dodjelu poticaja za kupnju i gradnju nekretnina za stanovanje na području Općine Vratišinec u 2022. godini. Predmet Javnog poziva je dodjela poticaja za kupnju i gradnju nekretnina za stanovanje na području Općine Vratišinec u 2022. godini.

Poticaj za kupnju i gradnju nekretnina za stanovanje na području Općine Vratišinec odobrava se korisnicima poticaja koji su od 11.11.2021. godine do 10.11.2022. godine kupili ili počeli graditi nekretninu za stanovanje na području Općine Vratišinec.

Poticaj za kupnju ili gradnju nekretnina za stanovanje na području Općine Vratišinec iznosi 10.000,00 kuna ili 15.000,00 kuna ovisno o ispunjavanju uvjeta propisanih Odlukom o mjerama poticaja kupnje ili gradnje nekretnina za stanovanje na području Općine Vratišinec.

Prijedlozi se šalju preporučenom poštom ili u zatvorenoj omotnici predajom u Jedinstveni upravni odjel Općine Vratišinec. Prijedlozi dostavljani putem e-pošte neće se razmatrati.

Rok za podnošenje Prijave je 01.12.2022. godine do 15 sati bez obzira na način dostave, a isti se podnosi na adresu: Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec uz naznaku Javni poziv za dodjelu poticaja za kupnju i gradnju nekretnina za stanovanje – „NE OTVARAJ“.

Više o samom Javnom pozivu možete pročitati na službenoj internetskoj stranici Općine Vratišinec https://vratisinec.hr/default_vijest.asp?sid=8628

Na istoj internetskoj stranici možete pronaći i svu potrebnu dokumentaciju ili ju možete preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vratišinec.

OPĆINA VRATIŠINEC

Dr. Vinka Žganca 2