Ogorčeni građanin: Titoisti su u Zebancu remetili javni red i moj mir!

Jušer 25. svibnja bio je rođendan Josipa Broza Tita koji je umro još 1980. godine. Ovaj doživotni predsjednik bivše države koja se raspala u krvi još i danas ima svoje obožavatelje i poklonike koji svake godine slave njegov rođendan.

To su učinili i jučer u Zebancu gdje su organizirali proslavu. Neki su bili u pionirskim kapama i maramama ili drugim obilježjima propalog totalitarističkog sustava. Kako je zakonom propisano da je isticanje simbola svih totalitarističkih tvorevina kažnjivo, tako se i ovaj građanin našao uvrijeđen njihovim slavljem, simbolima i pjesmama za što kaže da ga je sve to skupa ogorčilo te da je bilo povrijeđeno njegovo pravo na javni red i mir. Ipak skup nije prijavio, a možda ga nisu prijavili ni organizatori, ali u to ne ulazimo.

Još je napisao: „Slavili su jednog od najvećih krvinka hrvatskog naroda dok se s druge strane proganja HOS zbog svojih obilježja, a oni su se borili za svoj narod i dali puno života u Domovinskom ratu. Jadan smo mi narod koji tako omalovažava HOS-ove postrojbe koje su bilie dio hrvatske vojske, a dozvoljava veličanje jednog od najvećih svjetskih zločinaca. Ja nisam nikakav nacionalist, poštujem sva prava građana u Hrvatskoj, ali ovakvi izljevi mržnje kao jučerašnji u Zebancu su sramota za naš narod.“

(rt, foto čitatelja)