ODRŽANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA POSVEĆENA PROJEKTU NK RUDAR

U Gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće u ponedjeljak 17. travnja 2017. godine održana je posljednja 22. sjednica Gradskoga vijeća. Na dnevnom redu nalazila se samo 1 točka i to Odluka o suglasnosti za provedbu ulaganja na području Grada Mursko Središće unutar mjere 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” iz programa Ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 – 2020 sa prilozima.

01

Naime, riječ je o ulaganju, tj. o aplikaciji/projekta nogometnog kluba “Rudar” Mursko Središće i to; izgradnja gledališta (tribina) sa pratećim sadržajima (svlačionice sa tuševima i wc – om, spremištem, te natkrivenim prolazom. Projekt je sukladan Strateškom razvojnom programu Grada Mursko Središće do 2020. godine, a ukupna vrijednost projekta/investicije iznosi 4.021.231,00 kuna. Odluka je jednoglasno izglasana.

02

Gradski vijećnici Miljenko Cmrečak, Alen Stojko, Ivan Goričanec, Leonard Sanjković, Miljenko Zobić i Srećko Kramar zbog kratkoće trajanja 22. sjednice Gradskog vijeća odriču se u cijelosti vijećničke naknade u korist župnog caritasa.

(GMS, foto Tin Tomanić)

03