ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE HDZ-a I KOALICIJSKIH PARTNERA

U prostorima Gradske vijećnice održana je vrlo posjećena konferencija za medije HDZ-a i njegovih koalicijskih partnera povodom pobjede na lokalnim izborima za VMO.
Konferenciji su se odazvali svi predstavnici koalicijskih partnera te nositelji lista na lokalnim izborima. Tako su se tu našli predsjednik GO M. Središće Dražen Srpak , predsjednik HDS-a Miljenko Cmrečak , Ivana Maltarić predstavnica HNS-a i nositelj liste u Peklenici, Josip Dobranić predsjednik HSLS-a M. Središće  kao i  nositelji lista po izbornim jedinicama koalicije te nositelj nezavisne liste u Sitnicama Milorad Mehanović. Darko Horvat   predsjednik ŽO HDZ-a Međimurske županije, Josip Grivec predsjednik HSLS -a Međimurja te Goran Rohaček predsjednik HSP-a dr. Ante  Starčević .

Predsjednik GO M. Središće Dražen Srpak istakao je prije svega kako je jako zadovoljan izbornom pobjedom u svim izbornim jedinicama te kako je ona izražena sa velikim omjerom, a što je svakako rezultat dobre suradnje među koalicijskim partnerima.  Od 27  izabranih vijećnika za VMO 20 ih je iz koalicije , ne računajući tu Sitnice gdje je pobijedila nezavisna lista Milorada Mihanovića izborivši tamo svih 5 vijećnika.

23.11.2015 godine održati će se konstituirajuće sjednice Mjesnih odbora te se od tada i kreće u realizaciju obećanih programa. Zahvalio se svim biračima koji su iskazali tako veliko povjerenje koaliciji te istaknuo da će on kao gradonačelnik usko surađivati sa VMO i svakako im pomoći u njihovom radu.

Predsjednik HDS -a i GV M.Središća Miljenko Cmrečak nakon što se zahvalio biračima na podršci istaknuo je da pobjeda na ovim izborima pokazala je da građani žele drukčije Središće , žele moderan gradić uz obalu Mure prije svega okrenut građanima njihovim potrebama i standardima. Mi smo to prepoznali i te standarde ugrađujemo u naš grad. Dovodimo i doveli smo državne službe ,uređujemo grad ,čist je i zelen, trudimo se oko prometa , potaknuli smo pitanje srednje škole okrenuti smo problemima rješavati probleme onih najsiromašnijih. Kombiniranjem novih mladih ljudi sa onim iskusnijima  kandidirali smo dobre i uspješne ljude koji će se brinuti o potrebama mještana i koji će služiti njihovim interesima.

Darko Horvat, Josip Grivec i Goran Rohaček čestitali su izabranima te ujedno zahvalili biračima na podršci. Zanimljivo je zazvučala i izjava prvog čovjeka HDZ-a Međimurja o pozivu na suradnju HNS-u  na razini Međimurja na primjeru suradnje HDZ-HNS na ovim lokalnim izborima u Peklenici gdje je ta koalicija na čelu sa Ivanom Maltarić uvjerljivo dobila izbore.

 

Kristijan Antolović ,Ivana Maltarić, Marko Strojko , Ivan Vršić ,Milorad Mehanović nositelji i članovi VMO  također su se javno zahvalili biračima na njihovoj podršci te istaknuli da se svi nadaju dobroj suradnji sa gradonačelnikom kao i ostvarenju svojih zacrtanih programa.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (6)

unnamed (5)a

unnamed (4)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed

unnamed (8)