Održan prvi sastanak novoizabranog GO HDZ-a Mursko Središće

U nedjelju, 22. studenog 2020. godine održali su se unutarstranački izbori Hrvatske demokratske zajednice za općinske/gradske predsjednike i potpredsjednike kao i za županijskog predsjednika i potpredsjednika kao i za općinske/gradske odbore te izaslanike za izbornu skupštinu županijske organizacije.

Tako je za županijskog predsjednika izabrani Darko Horvat, a za županijskog potpredsjednika i predsjednika Gradskog odbora HDZ- Mursko Središće izabran Dražen Srpak.

U Gradski odbor Mursko Središće ušli su sljedeći članovi: Dražen Srpak, Kristijan Antolović, Dragutin Stojko, Miljenko Zobić, Marko Strojko, Goran Vuri, Ivan Novak, Josip Šajnović, Mladen Kerovec, Gordana Šoltić, Jasna Ciboci, Željka Blagus, Marija Sakač, Željka Rihtarec, Martina Šoltić, Petra Sršan, Lovro Hrženjak, Rudolf Mesarić, Marko Varga, Josip Sršan, Robert Radiković.

 

Danas, 28. studenog 2020. godine održao se prvi sastanak Gradskog odbora HDZ-a Mursko Središće ispred Centra za kulturu „Rudar“. Gradski odbor tako je izabrao članove Nadzornog odbora kojeg čine: Ivan Zadravec, Antun Grof i Zlatko Rihtarec. Gradski odbor je također donio odluku da je Dražen Srpak kandidat za gradonačelnika te odluku o daljnjoj koalicijskoj suradnji s HSLS-om, HDS-om i HNS-om.

(tekst i foto: GO HDZ M.Središće)