Održan prvi radni sastanak Koordinacijskog odbora Akcije – Općina Selnica – prijatelj djece

Općinsko vijeće Općine Selnica je na svojoj 17. sjednici donijelo Odluku o uključivanju općine u akciju Gradovi i općine – prijatelji djece. Temeljem te odluke, načelnik, Ervin Vičević, imenovao je članove Koordinacijskog odbora Akcije u sastavu: Mateja Tuksar (DV selnički zvončići), Sanjana Novinić (DV Selnički zvončići), Julija Kukec (DV Dječja mašta), Grozdana Žagar (DV Dječja mašta), Valentina Naglić (OŠ Selnica) i Bosiljka Oletić (Općina Selnica).

Nastavno na to, Koordinacijski odbor je odradio prvi radni sastanak, danas, 5. rujna, u vijećnici općine. Sastanku je prisustvovao i načelnik te je izrazio zadovoljstvo i pozdravio sve prijedloge za izradu Izvedbenog plana koji će se izraditi za dvogodišnje razdoblje u suradnji s udrugama s područja općine i javnim ustanovama s područja Međimurske županije. Članice Koordinacijskog odbora predložile su načelniku da se u odbor imenuje i ravnateljica OŠ Selnica, Bernarda Tkalčec, što je načelnik i prihvatio.

Na sastanku je dogovoreno da je rok izrade Izvedbenog plana za ostvarivanje prava i potreba djece na području Općine Selnica 30. listopada 2023. godine.

Općina Selnica