NOVOGODIŠNJA ČESTITKA GRADONAČELNIKA DRAŽENA SRPAKA

Drage sugrađanke ,dragi sugrađani, dragi prijatelji!

Još jedna godina je iza nas.Za nas u gradu Mursko Središće po svemu uspješna. Grad se promijenio,naselja u sastavu grada također.Puno se radilo ,puno investiralo.Preko 14.000.000,00 kn investicija polako ali sigurno mijenjaju naš grad.Od toga gotovo 9.000.000,00 kn nabavljeno je iz Eu fondova,državnog proračuna,ministarstava.Tako smo ove godine produžili šetnicu,otvorili novu gradsku knjižnicu ,a cijeli Centar za kulturu ide prema kraju.Nakon dugo godina imamo novu gradsku ulicu Antuna Mihanovića,Hrastinka je u potpunosti sanirana.U gospdarskoj zoni Brezje uređen je tampon cesta,uvedena struja, a ovih dana počinje gradnja kanalizacije i vodovodne mreže ,te plinske mreže.Društveni domovi u naseljima se uređuju,kupljena su nova vatrogasna vozila,pomaže se sportskim udrugama kapitalnim donacijama,otvoreni su državni uredi.Kandidirani su turistički projekti Majur u Hlapičini i Spomen park naftaštva u Peklenici..Niz manjih infrastukturnih i turističkih sadržaja također grad mijenja na bolje.

U idućoj godini naglasak će biti na otvaranju ispostave Hitne medicine u našem gradu,na završetku Centra za kulturu,a početi će radovi na aglomeraciji.Dječji vrtić će u ožujku biti kandidiran u Eu fondove,dok je gradnja oborinske odvodnje i asfaltiranje cesta u zoni Brezje već kandidirano.

Posjetila nas je predsjednica i upoznao sam je ponovno sa problemom teretnog prometa,a više puta razgovarao sam sa premijerom g. Plenkovićem o tome.Na tom problemu ću i dalje ustrajno raditi i siguran sam da ćemo ga i riješiti.

Hvala Vam dragi ljudi na pomoći,na strpljenju,na podršci, pa i na kritici ako je koji put bila potrebna.Hvala vam što zajedno koračamo prema cilju,prema gradu sretnih i zadovoljnih ljudi!

U novoj godini želim Vam ponajprije zdravlja.Vama i Vašim najmilijima!Želim Vam miran i ispunjen život sa takvim primanjima koje će baš takav život i osigurati.

U slozi i zajedništvu nastavljamo sa preobrazbom našeg ponosnog najsjevernijeg grada Murskog Središća.

SRETNO