NARODE, OTVORI OČI! Svjedoci smo tragedije za tragedijom, ali nijedna od njih nije izmišljena pandemija virusa! IZDAJICE!

Za ovakve tragedije, kojima smo danas svjedoci, služi Stožer civilne zaštite i vojska koja postavlja šatore i milijarde kuna iz proračuna za spašavanje naroda, a ne za izmišljene pandemije i maltretiranje svoga naroda!!

Hajmo sad HDZ iz Vlade i Stožera, lovu na sunce!

Spiskali ste 500 milijuna kuna na opremu za “korona krizu”, na PCR testove koji ne služe detekciji zaraznih bolesti, a sve ste to platili dvjema kineskim kompanijama, nimalo sumnjivo!

Dali ste korumpiranom korporativnom klasteru WHO, tim lažovima i manipulatorima iz Svjetske zdravstvene organizacije, 3 MILIJUNA EURA novca hrvatskih poreznih obveznika za globalnu borbu protiv korone, hajmo sad isto toliko para na sunce i obnavljajte ljudima kuće, smjestite ih u hotele i privatni smještaj koji su nažalost prazni zato jer ste vi učesnici u ciljanom uništavanju ekomomije pod izlikom pandemije!

Dobro služite stranim šefovima, a loše svom narodu, IZDAJICE!

Dali ste milijune stranim farmaceutskim gigantima za cjepivo koje vaš narod mahom ne želi, jer vam ne vjeruje, jer su vas prozreli, hajmo sad Vlada i Stožeraši, iste te pare na sunce i opremite neku drugu Arenu krevetima i smjestite ljude koji su ostali bez svega, ali ovaj put arena neće biti prazna kao ona u Zagrebu, LAŽOVI!!

Hajmo sad Vlada i Stožeraši, lokalni šefovi Stožera, veliki humanisti i borci za živote, budite odgovorni, svaki život je važan, radite svoj posao, IZDAJICE!

Nazovite i vašeg prijatelja Billa Gatesa, najvećeg svjetskog filantropa, da plati obnovu kuća.

Narode, otvori oči! Svjedoci smo tragedije za tragedijom, ali nijedna od njih nije pandemija smrtonosnog virusa!

Lana Šegetin

(foto: ilustracija, Screenshot)