Multifunkcijsko igralište u Križovcu potpuno uređeno do Velike Gospe

Jučer smo razgovarali s gradonačelnikom Draženom Srpakom u svezi multifunkcijskog igrališta u Križovcu. Zanimalo nas je kako napreduje njegovo dovršenje, a to isto pitanje postavio mu je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Marko Strojko vijećnik HDZ-a i predsjednik MO Križovec.

On je tada naveo da zahvaljuje u ime mještana Križovca na svemu što je do sada učinjeno, a to je asfaltiranje istog, postavljanje golova i mreža te iscrtavanje linija. Također je rekao da je Križovec do sada bilo možda jedino naselje u Međimurju koje nije imalo multifunkcijsko igralište, a sada imaju ono za mali nogomet i rukomet.

Dodao je da su potrebne još neke stvari da bi igralište bilo u pravom obliku, a to su zaštitne mreže, klupice, rasvjeta, uređenje okoliša i postavljanje dječjih igrala. Ovaj teren, kako je rekao, koristi jako puno mještana posebno u poslijepodnevnim i večernjim satima i tamo zadovoljavaju svoje rekreacijske potrebe.

„Da li bi igralište moglo biti završeno u potpunosti u nekom razumnom roku?“ postavio je pitanje gradonačelniku koji mu je odgovori isto kao i nama jučer.

„Rekao sam na vijeću, a i sada ponavljam da sam dao nalog komunalnoj službi i MO da se to čim prije završi. Svi dodatni radovi biti će gotovi do blagdana Velike Gospe pa će tako ovo multifunkcijsko igralište biti u potpunosti uređeno na zadovoljstvo svih žitelja Križovca.“ izjavio je za Muralist Dražen Srpak.

(rt, foto Tin Tomanić)

križovec igralište