Most, Hrast i Hrvatski suverenisti: Priopćenje o zajedničkom izlasku na lokalne izbore

Povodom nadolazećih lokalnih izbora želimo izvijestiti javnost da je postignut sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Međimurskoj županiji između Mosta, Hrasta i Hrvatskih suverenista. Navedene stranke prepoznale su mnoge zajedničke elemente stranačkih programa i odlučile ujedinjenim snagama zajednički nastupiti s koalicijskom listom za županijsku skupštinu, gradsko vijeće Grada Čakovca te gradska i općinska vijeća ostalih jedinica lokalne samouprave u Međimurskoj županiji.

Sve stranke potpisnice sporazuma slažu se da Međimurje mora biti i ostati ugodno i sigurno mjesto za život svih njenih stanovnika u kojoj svaki vrijedni čovjek mora moći dostojanstveno živjeti od svojeg vlastitog rada. Zajednički se zalažu za beskompromisno istrebljenje korupcije na svim razinama društvenog i političkog života Međimurja. Njihovi vijećnici koji ostvare mandate u predstavničkim tijelima Međimurske županije i njenih gradova i općina bit će glas razbora, predlagat će i davati podršku kvalitetnim razvojnim projektima. Ujedno će biti i glasni kritičari svega onoga što opterećuje i unazađuje napredak lokalnih sredina poput korupcije, nepotizma, nestručnosti i sitnih osobnih interesa stranački podobnih pojedinaca.

S vjerom da će građani Međimurske županije prepoznati kvalitetu i potrebu zajedništva u rješavanju nemalog broja problema međimurskog čovjeka, ovim putem pozivamo sve građane da svoj glas na predstojećim izborima povjere našoj koalicijskoj listi.

Gordana Vuković, Most

dr, sc. Hrvoje Šlezak, Hrvatski suverenisti

Karlo Vuković, Hrast