Međimurski SDP podržava Sandru Herman za županicu

SDP Međimurske županije na predstojećim lokalnim izborima podržava Sandru Herman za prvu županicu Međimurske županije. Moramo naglasiti da je Sandra dokazano sposobna, energična žena s puno iskustva u vođenju Županije, a svjetonazorski bliska SDP-ovim idealima.

Smatramo da njena kandidatura može ujediniti glasove birača građanskog i lijevog spektra. Program koji Sandra nudi je garancija boljeg života za sve Međimurke i Međimurce, a sam je program razvojan i okrenut budućnosti. Kandidaturu su podržali načelnici Anđelko Nagrajsalović i Stanislav Rebernik, saborska zastupnica Andreja Marić, velika većina predsjednika lokalnih organizacija i Nikola Novak kao povjerenik.

Time smo dokazali i da nam funkcije nisu bitne, već smo spremni dati podrškom svoj doprinos da nam Međimurje vodi najsposobnija osoba koja je istaknula kandidaturu. Vjerujemo da će Sandra Herman dobiti podršku Međimurki i Međimuraca, da svojim radom u Županiji dokaže da je naša podrška bila ispravna. Svjesni smo da se nekim našim članovima i biračima ova odluka možda neće sviđati, no moramo istaknuti da SDP Međimurske županije godinama nije radio na profiliranju kandidata te da izlazak s neprofiliranim kandidatom ne bi polučio rezultate koji bi dostojno prikazali snagu SDP-a Međimurske županije.

SDP Međimurske županije