Međimurcima svoj program iznijeli Slobodna Hrvatska i Ovršni ustanak

Danas na sajmenom danu u Čakovcu Danjel Galović nositelj liste i kandidati za Hrvatski Sabor sa listi Slobodne Hrvatske br. 16 predstavili su svoj program građanima Međimurja.

Potpuno ukidanje Ovršnog zakona te hitna izrada novog u kojemu neće biti mjesta za javne bilježnike, odvjetnička društva te izbacivanje Fine iz Ovršnog procesa. Ovršni proces mora biti vraćen u nadležnost sudova a hrvatski građani oslobođeni Ovršnog ropstva. Zaustaviti svaki i najmanji pokušaj financijskog terora bilo od strane banaka, trgovačkih društava ili agencija za naplatu potraživanja. Van ruke iz naših novčanika. Borba i pomoć do pobjede u slučaju Franak. Kontrola dodjele EU natječaja i usmjeravanje više sredstava u OPG-ove.

Sufinanciranje sportske rekreacije djeci i potrebitima u Međimurju. Borba protiv korupcije u pravosuđu. Korupciju treba iskorjeniti do te mjere da će nam se djeca vraćati nazad u Hrvatsku. Reforma i jednakost pravosudnog sustava, sankcioniranje nelegalnih kreditnih ureda, nelegalnih RBA zadruga, pranja novca. Zaustavljanje deložacija i zaštita ovršenih, blokiranih, frankera. Ukidanje podobnosti i uhljebništva.

HRVATSKA KAKVA BI MORALA BITI!