MDS: Lista broj 9. Željko Pavlic, Sveta Marija, 1. na listi BIRAJ MEĐIMURSKO!

Drage Međimurke, dragi Međimurci,

pred nama su izbori za Hrvatski sabor, pa mi dopustite da Vam se obratimo s nekoliko riječi.

Međimurski demokratski savez, MDS, je međimurska, regionalna stranka i nema rezervne varijante osim zaštite međimurskih interesa.    

MDS ističe da bi ulaskom kandidatkinje ili kandidata MDS-a u Hrvatski sabor, Međimurje dobilo autentičnog predstavnika, zastupnika čiji se glas ne bi izgubio u interesima neke nacionalne stranke, on bi bio pravi Međimurski glas u Hrvatskom saboru!

MDS je i regionalna, regionalistička i socijalno usmjerena stranka, što znači da ćemo se u Hrvatskom saboru posebno zalagati za teme koje su posebno važne za Međimurje, ali i za cijelu Hrvatsku:

Povećanje najnižih plaća i mirovina, Decentralizaciju i regionalizaciju Republike Hrvatske, Racionalizaciju državne uprave i lokalne samouprave , Ostvarenje uvjeta za ostanak i povratak naših mještana koji su na radu van Međimurja,  Uređenje pravne države kao uvjeta za borbu protiv korupcije,  Ukidanje prometne izolacije Međimurske županije, posebno željezničke, obnovom pruge od Kotoribe do Zagreba i uvođenjem brzog vlaka „Međimurje” na liniji Čakovec-Zagreb-Čakovec.

Na listi MDS-a br.9 je 14 kandidata, 7 žena i 7 muškaraca, svi sa prebivalištem u Međimurskoj županiji, sa bogatim profesionalnim, životnim , braniteljskim, političkim i aktivističkim (kulturnim, sportskim i humanitarnim) iskustvom:

 1. Željko Pavlic, Sveta Marija.
 2. Mirjana Korunić, Zasadbreg.
 3. Miljenko Zelenbaba, Čakovec.
 4. Martina Cimerman Teljega, Hlapičina.
 5. Josip Božić, Ivanovec.
 6. Željka Novak, Čakovec.
 7. Željko Medlobi, Črečan.
 8. Nedeljka Novak, Prelog.
 9. Dragutin Šarić, Čakovec.
 10. Vesna Pavlic, Palinovec.
 11. Božidar Kos, Čakovec.
 12. Suzana Petek, Ivanovec.
 13. Ivan Cmrečnjak, Pušćine.
 14. Ružica Dobranić, Nedelišće.

Na listi broj 9.,  listi MDS-a, svih 14 kandidatkinja i kandidata je iz Međimurja, tako da je to u pravom smislu  Međimurska lista.

Poštovani, hvala Vam na pažnji sa željom da našem lijepom Međimurju, svim Međimurkama i Međimurcima, što prije, osiguramo dostojanstven rad i život.

 Predsjednik MDS-a:

 

  Željko Pavlic