MDS daje podršku kandidaturi Zorana Milanovića

Poštovani

slobodni smo Vas izvjestiti da su stranačka tijela Međimurskog demokratskog saveza, Predsjedništvo i Vijeće, donijela odluku o potpori kandidaturi Zorana Milanovića za predsjednika Republike Hrvatske.

MDS podržava g. Zorana Milanovića u njegovoj namjeri da bude predsjednik kojem su hrvatski interesi i ponos hrvatskih građana na prvome mjestu, kako bi Hrvatska postala moderna, znatiželjna i otvorena zemlja koja njeguje svoju tradiciju, ali koja je uvijek spremna iskoračiti naprijed, kako bi konačno postala uspješna europska nacija. Zemlja u kojoj većina zna kako im za uspjeh i sreću ne treba iskaznica jedne stranke, nego normalan život ispunjen radom, trudom i željom.

MDS dijeli stavove Zorana Milanovića da  predsjedniku ne trebaju veće ovlasti da bi poticao i branio pravdu, jednakost i slobodu, nego mu treba karakter kojim, ako ga ima, sve to može ostvariti svojim autoritetom. Predsjednik nije tu da skuplja poene popularnosti, već da štiti državne interese, te da progovara i otvara pitanja koja se neće svima svidjeti, i da bude uvijek na strani onih koji žele uspjeti isključivo zahvaljujući uloženom znanju, trudu i radu, kao što je to slučaj u Međimurju.

Predsjednik MDS-a:

Željko Pavlic

(foto: Tin Tomanić, arhiva)