MARKUS PILIĆ KANDIDAT HRASTA ZA NAČELNIKA STRAHONINCA

Na prijevremene lokalne izbore u Strahonincu 08. ožujka Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku izlazi samostalno s vlastitim kandidatom za načelnika općine i samostalnom listom za općinsko vijeće.

Svoju kandidaturu danas je predao g. Markus Pilić, srednjoškolski profesor povijesti. Za njegovog zamjenika kandidat je magistar znanosti Hrvoje Šlezak, vodeći čovjek međimurskog Hrasta.

Prilikom predaje kandidature g. Pilić zahvalio je mještanima Strahoninca na potpisima  podrške za kandidaturu koji ga obvezuju i potiču na još ustrajniji angažman u političkom i društvenom životu Strahoninca.

Svjestan opterećenih odnosa dosadašnjih vladajućih i međusobno suprotstavljenih političkih struktura, kao jedan od zadataka svojeg djelovanja naveo je želju za konstruktivnom suradnjom sa svima koji žele dobrobit i napredak Strahoninca. Naglasio je da je spreman saslušati i prihvatiti svaki prijedlog koji može pridonijeti kvalitetnijem životu mještana Strahoninca bez obzira iz kojeg političkog tabora prijedlog dolazi, vladajućeg ili oporbenog. Štoviše, ističe da sve osobe koje na izborima budu izabrane na dužnosti bilo načelnika, bilo člana općinskog vijeća ne smiju predstavljati stranke koje su ih kandidirale i njihove sitne interese, već sve mještane Strahoninca.

Istaknuo je da on osobno i Hrast unose duh drugačije politike, politike suradnje i odgovornosti. Na kraju je pozvao sve mještane Strahoninca da iziđu na izbore 08. ožujka i odvaže se povjeriti glas njemu kao kandidatu za načelnika i Hrastovoj listi za općinsko vijeće.

Karlo Vuković, tajnik međimurske podružnice Hrasta

unnamed (1)