Marko Bubek i Lucija Strahija kandidati Slobodne Hrvatske za načelnika i donačelnicu Općine Domašinec

Danas vam želimo predstaviti naše kandidate za načelnika i donačelnicu Domašinca:

Zovem se Marko Bubek.

Rođen sam 18.01.1985. g. u Čakovcu. Završio sam srednju školu Tioš, smjer autolimara.

Djelujem kao poduzetnik, a moja tvrtka GARDEN-MAL bavi se uređenjem i održavanjem travnih površina.

Obiteljski sam čovjek i otac tri sina. U braku sam 16 godina.

Predsjednik sam ogranka SH Domašinec, a Slobodnoj Hrvatskoj sam pristupio zbog drugačijeg pristupa i pogleda  od ostalih stranaka. Svojom kandidaturom se želim aktivno uključiti u promjene koje su nužne za općinu Domašinec.

Cilj mi je poticati poduzetništvo kao glavni kotač razvitka lokalne sredine. Domašinec uz kvalitetno vođenje može biti oaza mirnog života!

Moje ime je Lucija Strahija.

Rođena sam 15.12.1999. u Čakovcu. U Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Čakovcu sam završila srednju školu, smjer hotelijersko-turistički tehničar. Trenutno studiram  na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, smjer kultura i turizam. Poslove koji su vezani uz moju struku radim uz nastavak školovanja.

Kako bi u našoj državi bilo bolje, odlučila sam se za stranku Slobodna Hrvatska. Plan ove stranke mi je privukao pažnju jer se ona konkretno, na terenu bori kako bi svaki građanin imao ista prava pred zakonom.

Cilj mi je zadržati mlade i osigurati im radna mjesta u općini Domašinec i Međimurju te spriječiti njihov masovni odlazak. Želimo ostati doma, u Domašincu!

Slobodna Hrvatska