Maria Nerera i Marijana Kutnjaka u Gradskom vijeću zamijenili Goran Dobranić i Miroslav Ikodinović

Na 6. sjednici Gradskog vijeća Grada Murskog Središća  koja je održana u ponedjeljak 07. svibnja 2018. godine, Marijan Kutnjak (SDP) i Mario Nerer (SDP) stavili su svoj mandat u mirovanje, a umjesto njih prisegli su, umjesto Marijana Kutnjaka (SDP) Goran Dobranić (SDP), a umjesto Maria Nerera (SDP) Miroslav Ikodinović (SDP).

U Odbor za financije i proračun umjesto Marijana Kutnjaka (SDP) imenovana je Renata Kovačić (SDP).

U Komisiju za izbor i imenovanje kao radno tijelo Gradskog vijeća Grada Mursko Središće imenovani su: Jurica Mesarić, Andrija Tekeli i Marko Strojko.

Na 6. sjednici Gradskog vijeća Grada Mursko Središće glasovalo se i raspravljalo o članovima Odbora, naknadi za članove Odbora, naknadi za predsjednika Gradskog vijeća, naknadi vijećnicima, plaći gradonačelnika, plaćama službenika i namještenika, kupnji komunalnog poduzeća Murs-ekom, dodjeli javnih priznanja Grada Mursko Središće za 2017. godinu, dopuni Odluke o sufinanciranju dječjeg vrtića te o mnogim drugim temama pa je sjednica trajala rekordnih 4 sata.

Zaključke 6. sjednice Gradskog vijeća Grada Mursko Središće kao i pitanja vijećnika s aktualnog sata objavljivati ćemo tijekom narednih dana.

(rt, foto: Tin Tomanić)