MALA PEKLENICA PORAZILA VELIKI HT – MJEŠTANI PROTIV POSTAVLJANJA ANTENSKOG STUPA!

Danas je održana 149. sjednica stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojoj je Dražen Srpak primio na znanje zapisnik 10. sjednice VMO Peklenica održane dana 16.01.2017. godine.

U njemu stoji  da je u Peklenici u razdoblju od 16.01. do 21.01. te 28.01. i 29.01. provedena anketa u svezi postavljanja novog antenskog stupa teleoperatera na k.č.br. 454 u k.o. Peklenica.

Provođenje ankete zatražio je gradonačelnik, temeljem višestrukih zahtjeva u svezi gradnje novog antenskog stupa i učestalih prigovora mještana na loš signal, a rezultati ankete su sljedeći:

 130 mještana Peklenice  je suglasno za postavljanje antenskog stupa, 141 mještana nije suglasno, a 16 mještana se ne želi izjasniti.

Temeljem navedenih rezultata i s obzirom na iskazanu volju građana naselja Peklenica, usvajen je zaključak da Grad Mursko Središće odustaje od daljnjih aktivnosti oko gradnje nove telekom antene u Peklenici, te će se bilo kakve druge aktivnosti u svezi antene provoditi samo u slučaju kvalitetnog konsenzusa mještana Peklenice.

(rt, foto Tin Tomanić)

IMG_6753