Loša vam je politika po kojoj građane treba zažmikati i iscijediti što više!

Na naš upit, upućen FINI, s pitanjem koliko građana i poslovnih subjekata čeka ovrha od 19. listopada, Fina je glatko odgovorila da očekuje približno isti broj potrošača za koje će se provoditi postupak ovrhe kao i 31. ožujka 2020. godine.

Čini se da Fina pretpostavlja da u ovom periodu od 6 i pol mjeseci neće doći do povećanja broja ovršenih! Mi smo dobili dojam da se tu u najmanju ruku, vrlo optimistično gleda na zadanu temu, a vjerojatnije je da netko želi prikazati ružičastu varijantu koja je takva da je se ne moramo pribojavati, a pogotovo nije za stvaranje buke i protesta oko ove odluke.

Nikako nije za povjerovati u takva predviđanja, uz sve ove dodatne nedaće koje su nas zadesile. Lanac izgubljenih poslova je sve duži i duži. Da ponovimo, Vlada je izgleda odlučila pomoći svim drugim segmentima, osim ovršenima. To je kao da utopljenike veslima guraš pod vodu, da što prije prestanu disati, umjesto da im pomogneš tako da ih primiš na brod.

Uzeli su nam već previše vremena, nekima cijeli radni vijek. Ljudima koji su bili na pragu svog poslovnog života, ili onima koji su imali već razvijen posao, prekinuto je sve što su počinjali ili što su napravili. Ti ovršenici su mogli i MOGU biti koristan dio društva, samo ako im stalno ne stavljate zamke po putu. O ovršenima odlučuju ljudi kojima je dotok novca takav da ne mogu razumjeti u kakvoj se poziciji nalaze ovršeni građani.

Ovršeni građani u Hrvatskoj su isključeni iz svih tokova, zamrznuti i ne date im ni disati. Vlada gazi utabanim putem zaštite svojih poslodavaca, velikih banaka, ovršne mafije i koga sve ne. Svi su bolji i draži od vlastitih građana, koje treba zažmikati i iscijediti što više! Jednom rječju…….“LOŠA VAM JE POLITIKA!“

Udruga Ovršni ustanak