Ljudi s područja Općine Bedekovčina uvijek su stali svojim glasovima na izborima uz HDZ – tako će biti i ovaj put!!!

U ispunjenom objektu na Bedekovčanskim jezerima održana je jedna od mini-klauzura HDZ-a na kojoj su kandidati s liste br. 6 za III. izbornu jedinicu predstavili program i pozvali članove i simpatizere stranke da u što većem broju izađu na izbore i svoj glas daju HDZ-u i koalicijskim partnerima.

Predsjednica Općinskog odbora HDZ-a Bedekovčina Barbara Sente pozdravljajući okupljene kazala je kako je simbolika što se klauzura održala na „bajerima“ čiji je projekt, zahvaljujući HDZ-u, nedavno uvršten kako strateški projekt u razvojni sporazum sjever čijom će se realizacijom konačno oživiti Bedekovčanska jezera koja nažalost već godinama propadaju. Izrazila je zadovoljstvo što se među kandidatima našao i Zdravko Tušek iz Bedekovčine što će zasigurno motivirati birače u bedekovčanskom kraju da daju svoj glas za listu broj 6.

Državni tajnik i 13. na listi, Zdravko Tušek, kazao je da se svi jako dobro sjećaju kako je izgledala Hrvatska prije 8 godina, prije nego je Vlada Andreja Plenkovića preuzela odgovornost za vođenje države. Upravo zbog toga svojim glasom na predstojećim izborima treba osigurati kontinuitet vlasti koja je donijela i nastavlja dalje s razvojem Hrvatske na svim područjima.

Zahvalio se svim članovima općinske organizacije na svemu što su dosada napravili za stranku posebice na svim izborima kada područje Općine Bedekovčina osigura značajan broj glasova.

-Uvjeren sam da uz pomoć članova stranke i simpatizera iz ovog područja Krapinsko-zagorske županije da ćemo svi zajedno dobiti snažnu podršku za listu br. 6 za listu HDZ-a i njegovih koalicijskih partnera – rekao je Zdravko Tušek te poručio da je HDZ najjači kada članovi stave glave skupa i kada su svi zajedno usmjereni prema istom cilju – a to je pobjeda.

Načelnica Općine Lobor u drugom mandatu i saborska zastupnica te 9. na listi, Ljubica Jembrih, naglasila je da se veliki broj projekata na području Krapinsko-zagorske županije ne bi realizirao da nije bilo dobro osmišljenih programa i mjera s nacionalne razine odnosno programe koje je osmislila Vlada Andreja Plenkovića.

-17. travnja odlučujemo kakvo Zagorje dalje želimo. Da li želimo da se nastavi razvoj, da idemo dalje naprijed, da budemo sigurna Hrvatska ili želimo da druga strana donese kaos, vrijeđanje, omalovažavanje i nazadovanje što su upravo oni i dokazali da mogu tih par godina kada su vodili državu – poručila je Jembrih.

Saborski zastupnik i 6. na listi, Žarko Tušek, naglasio je da su pred nama ključni izbori za parlament gdje se kreiraju temeljne politike i formira hrvatska Vlada. Za članove HDZ-a nema dvojbi ali u ovakvim trenucima članovi se jednostavno moraju okrenuti prema susjedima, prijateljima, suradnicima i jasno poručiti koji izbor je pred svima.

-S jedne strane to je HDZ predvođen Andrejem Plenkovićem koji na čelu Vlade već osam godina vodi Hrvatsku prema naprijed bez obzira na sve izazove u tim godinama. S druge strane je oporba koja pred birače izlazi praktički bez ičega, bez programa, bez ideja – zaključio je Tušek te pozvao članove i simpatizere stranke da HDZ na izborima ostvari rezultat koji je zaslužio zbog svega ostvarenog u cijeloj Hrvatskoj, zbog svega što se napravilo u Hrvatskom zagorju.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije te 2. na listi u III. izbornoj jedinici, Zoran Gregurović, poručio je također članovima da se napravi sve što je moguće da birači 17. travnja podrže jedinu ispravnu opciju koja može dalje uspješno voditi Hrvatsku.

-Nemojmo zaboraviti da se gotovo svi projekti na području Zagorja rade zahvaljujući sredstvima ili Europske unije odnosno Fonda solidarnosti, sredstva koje je upravo Vlada Andreja Plenkovića uspješno ispregovarala i dogovorila na razini Europske unije. Također, tu su i mjere Vlade i resornih ministarstava koji su na područje Zagorja donijele na desetke milijuna eura pa tako i na područje Općine Bedekovčina – pojasnio je Gregurović.

Podsjetio je na brojne mjere Vlade koje danas značajno pomažu obiteljima s djecom koja pohađaju vrtić ili škole. Od besplatnog prijevoza, besplatne prehrane do brojnih izgrađenih novih vrtića koji su značajno podignuli pedagoške standarde.

-Sve zajedno Vas molim da date podršku Vladi Andreja Plenkovića, da date podršku HDZ-u. Želite li da imate premijera koji rade od jutra do navečer i iza kojeg su rezultati ili premijera koji spava gotovo do podneva. Izbor je jasan i izbor je samo jedan – završio je Gregurović uz poruku podršci listi br. 6.

Tajništvo ŽO HDZ KZŽ