KRISTIJAN ANTOLOVIĆ – DOTEPENEC KOJI JE DOBIO IZBORE U MURSKOM SREDIŠĆU

U nedjelju su se u Gradu Mursko Središće održali izbori za Vijeća mjesnih odbora. Građani su birali svoje predstavnike u Križovcu, Peklenici, Štrukovcu, Hlapičini, Sitnicama i samom Murskom Središću.

O rezultatima izbora smo već pisali pa ih ovog puta nećemo ponavljati. Navedimo samo činjenicu da je koalicija HDZ, HNS, HDS, HSLS i HSP Ante Starčević pobijedila u svim mjestima osim u Sitnicama gdje su bile samo dvije liste lokalnih Roma.

U Murskom Središću izbore je dobila lista koju je predvodio Kristijan Antolović osvojivši 58,87 % glasova.

Kristijan je rođen u Čakovcu, a kako sam kaže, dotepenec je iz Miklavca u Mursko Središće gdje živi posljednjih 25 godina. Radi u obiteljskoj firmi, sretno oženjen suprugom Danicom, otac dvoje djece, Lucije i Frana. Poznati je bivši sportaš, nogometom se aktivno bavio 20 godina, a danas je sportski djelatnik i voditelj Škole nogometa NK Rudar.

U razgovoru sa Kikijem dotakli smo se nekoliko tema, a prva je bila naravno „dotepenec“.

„ U svom predstavljanu građanima prije izbora namjerno sam naveo da sam dotepenec. Mislim da je bolje da to ja kažem javno nego da mi se iza leđa priča „kaj oče tej dotepenec ?“ Smatram da bi u Središću trebali prestati sa ovakvim i sličnim kvalifikacijama i jednostavno svi biti ono što jesmo. Središćanci.

Novi sam u politici pa će mi trebati neko vrijeme da pohvatam sve konce, no u jedno sam apsolutno siguran. Kao predsjednik Mjesnog odbora nikada članove neću dijeliti na naše i njihove, a neću ni građane. Uvjeren sam da samo zajedničkim radom svih nas i svih političkih opcija, možemo doprinijeti razvoju i boljitku našeg grada.

Pozivam sve da glave stavimo skupa, prihvatimo se posla i počnemo stvarati kvalitetniji i bolji život za nas, za našu djecu i sve građane. Samo zajedništvom možemo u tome uspjeti.

Također moram kazati da neću biti Srpakova „lutka na koncu“, kako su već neki počeli nagađati, nego ću zajedno sa svim članovima odbora zastupati Mursko Središće i nastojati za njega napraviti sve, pa i više od onoga što smo planirali ili ćemo planirati.

S druge strane sa gradonačelnikom želim najbolju moguću suradnju. Uvjeren sam da će ona i biti takva te da ćemo ostvariti naše ciljeve i programe.

U Mjesnom odboru raditi ću volonterski, a naknadu od 600 kuna dati ću u korist onih kojima je to potrebno.

Pred nama su veliki poslovi. Moramo završiti adaptaciju Centra za kulturu kao i opremanje gospodarske zone, izgraditi novi dječji vrtić, preseliti antenske stupove teleoperatera, napraviti aglomeraciju sa pročistačem otpadnih voda, uvesti širokopojasni Internet, nastaviti radove po našim ulicama i još mnogo, mnogo toga.

ZATO, PRIJMIMO SE POSLA I IDEMO DELAT ! (rt)