Kolegij gradonačelnika – pomoć obitelji Ivanović, obrtnicima, početnicima i OPG-ovima, dječje sprave za novi vrtić…

Neke od zaključaka 77. sjednice stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće objavili smo u zasebnim člancima, a sada donosimo i ostale.

-U svrhu pomoći obrtnicima, početnicima i OPG-ovima Grad Mursko Središće financirat će program njihove promocije u cilju lakšeg i boljeg poslovanja putem lokalnog portala s kojim će se u tu svrhu sklopiti ugovor. Nakon razrade kriterija objavit će se trajni Javni poziv na koji će se navedene kategorije moći javiti te uz pomoć Odsjeka za opće društvene djelatnosti, turizam, europske integracije i protokol pripremiti materijale koji će se nakon toga u cilju promocije objaviti na portalu Muralist.

-Elektronički računi d.o.o. – prihvaća se ponuda za implementaciju elektroničkih dokumenata u poslovanju koja obuhvaća mjesečno održavanje sustava s uključenih 20 eDokumenata i eArhiv na period od 12 godina, a sve to u iznosu od 86,25 kuna mjesečno s uključenim PDV-om u trajanju od 24 mjeseca.

-Grad Mursko Središće se želi uključiti u pomoć obitelji Ivanović iz Slakovca koja živi u nehumanim i nedostojnim uvjetima življenja, a sve na temelju saznanja i napisa iz medija te se zadužuje Odsjek za opće društvene djelatnosti, turizam, europske integracije i protokol da kontaktira Udrugu Ovršni ustanak u cilju pomoći navedenoj obitelji.

-Dječje sprave za potrebe  uređenja dječjeg igrališta dječjeg vrtića „Maslačak“ Mursko Središće – U provedenom postupku jednostavne nabave od tražene tri (3) ponude u roku su pristigle dvije (2) ponude te se na prijedlog Povjerenstva prihvaća najpovoljnija ponuda tvrtke Mala Mima j.d.o.o. iz Čakovca u iznosu od 79.079,14 kuna + PDV za izradu, dopremu i montažu dječjih sprava za potrebe uređenja dječjeg igrališta dječjeg vrtića „Maslačak“ u Murskom Središću.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

GRADONAČELNIK

KLASA: 021-05/20-01/79                                                                   GRADONAČELNIK

UR.BROJ: 2109/11-20-01/1-1                                                             Dražen Srpak

Mursko Središće, 28.01.2020.