Kleli se da neće uvoditi COVID-19 putovnice, a danas njihovo uvođenje opravdavaju kao pomoć ljudima!

Kao zaista jedan od rijetkih nezavisnih medija koji su preostali u „demokratskom“ novom svjetskom poretku Muralist postaje trn u oku svjetskim moćnicima koji posjeduju 99% medija, od tiskanih izdanja, portala, televizija, radija, drtuštvenih mreža, internetskih tražilica i svega ostalog što se može svesti u tu kategoriju.

Tako se nekada „sedma sila“ prodala za Judine škude, tj. prodali su se njihovi vlasnici koji novinarima naređuju što će i kako pisati, snimati, objavljivati. Ako se toga ne pridržavaju ili neće pristati na ucjenu, u trenutku se nađu „na cesti“ bez ikakvih primanja i mogućnosti da prehranjuju svoju obitelj. Zato ne treba previše zamjerati onima koji su pristali da po svoje mišljenje idu kod urednika, a ovaj po svoje kod vlasnika, a nominalni vlasnik kod stvarnog, a stvarni kod…?

Kada nisu uspjeli kupiti Muralist pokušali su ga slomiti. Tako smo postali žrtve mnogih lažnih prijava, lažnih podataka o čitanosti gdje sami sebi skaču u usta jer neka objava po njima ima više angažmana nego pogleda, što je apsurd apsurda, mnogobrojnih hakiranja koja treba jako skupo platiti, onemogućavanja potpune vidljivosti na društvenim mrežama i svih mogućih drugih načina koji postoje. Ostaje im jedino da nas sudski zabrane i uhite urednika kojemu su već hakirali i blokirali sve profile na nekim društvenim mrežama.

Zbog čega to rade. Za sada zbog pisanja istine o koroni, a u budućnosti zbog pisanja o nečem drugom što im neće odgovarati. Zašto to rade malom, lokalnom i amaterskom portalu? Zato jer vide da pojedine objave imaju na stotine tisuća podjela pa su vidljive u cijelom svijetu, a u suprotnosti su njihovoj istini koja tako dolazi u pitanje što polako i sami priznaju. Tako je jedna društvena mreža prestala brisati objave u kojima se spominje korona jer su uvidjeli da im je sve uzalud i da se od čovječanstva ništa ne može zauvijek skrivati. A možda se boje da se uskoro ne nađu na optuženičkoj klupi gdje će im suditi svi narodi svijeta koje pokušavaju uništiti.

Tako sada konstatacije koje su proglasili teorijom zavjere postaju istinite, a njihove laži raskrinkane. Sjetite se samo kako su se pred koji mjesec kleli da nikada neće uvesti covid putovnice. A što rade danas?

Zbog svega navedenog svjesni smo da nam se može svašta dogoditi pa i to da nas „proguta mrak“ u bilo kom obliku!

(R. Tomanić)

Foto: ilustracija