Kandidati i program SDP-ove koalicije za Mjesni odbor M. Središće: Premjestiti repetitor iz crkvenog tornja!

Kao što je poznato u nedjelju 17. veljače održati će se izbori u Gradu Mursko Središće za članove Vijeća mjesnih odbora. Već smo pisali o tome da na izbore izlaze dvije velike koalicije, a mi ćemo kroz ovaj tjedan predstaviti u sponzoriranim člancima njihove kandidate i programe.

Danas predstavljamo koaliciju koju čine SDP, HSU, NS-Refotmisti, MDS i Hrvatski laburisti-stranka rada i to kandidate i program za Mjesni odbor Mursko Središće.

Kandidati ove koalicije su:

  1. Vladimir Dobranić, bacc.ing – nositelj liste
  2. Jelena Škvorc
  3. Milorad Pilipović
  4. Rajko Radiković
  5. Marina Orehovec
  6. Stjepan Dobranić
  7. Klara Glavina

U svom programu navode da će se zalagati za zamjenu stare za novu LED rasvjetu, uređenje ulice Matije Gupca, asfaltiranje parkirališta kod groblja, uređenje industrijske zone istočno od DC 209, izgradnju pješačke staze istočno od DC 209 – ulaz u grad iz smjera Štrukovca s desne strane oko 350 m, za ciklo turizam i produženje šetnice uz Muru do skele u Fusku te naposljetku za premještanje repetitora jedne mobilne mreže koji se nalazi u tornju središćanske crkve u samom centru grada. Pored nje je nakad bio repetitor HT-a, no on je zbog zahtjeva građana premješten, ali ovaj u crkvi je ostao.

(sponzorirani članak)