Kandidati i program SDP-ove koalicije za Mjesni odbor Križovec: NK Torpedu rasvjeta, tribine i nove svlačionice

Nastavljamo s predstavljanjem kandidata i programa koalicije SDP, HSU, NS-Reformistri, MDS i Hrvatski laburisti-stranka rada. Ovaj put donosimo imena ljudi koji se nalaze na listi za Vijeće mjesnog odbora Križovec, kao i program koji žele ostvariti ukoliko dobiju povjerenje birača.

Na listi za izbore koji će se održati u nedjelju 17. veljače nalazi se pet kandidata i to:

  1. Dragica Šimunković – nositeljica liste
  2. Josip Antolašić
  3. Nikolina Tuksar
  4. Karmelina Bratinščak
  5. Ivan Brda

U svom programu navode da će se zalagati za završetak uređenja društvenog doma, grobne kuće na groblju Križovec-Peklenica, kao i zamjenu stare rasvjete s novom LED rasvjetom. Također će posebnu pažnju posvetiti sportu pa tako planiraju izgraditi nove sportske objekte, a za NK Torpedo napraviti rasvjetu kako bi se igralište moglo koristiti i u noćnim satima, tribine i nove svlačionice.

Udrugama iz Križovca žele osigurati sale za sastanke, povezati pješačko biciklističku stazu s Murskim Središćem, a isto tako u istom pravcu urediti stazu uz Muru. U planu im je i izgradnja dječjeg vrtića kao i sva moguća financijska pomoć udrugama.

Program je opsežan te vrlo aktualan i ako se realizira promijeniti će izgled Križovca, a ova koalicija kaže da to oni mogu, znaju i hoće.

(sponzorirani članak)