KAKO JE PETRA ANIMIRALA SREDIŠĆANCE

Sajmeni dan u Murskom Središću uvijek na tržnici okupi veliki broj ljudi, a to je prilika za političke stranke koje se nalaze u jeku predizborne kampanje da se građanima približe i upoznaju ih sa svojim programom. Današnji četvrtak iskoristio je SDP postavivši na gradskom placu svoj štand oko kojeg su se na početku okupili partijski čelnici, predsjednik gradske organizacije Mario Nerer, gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač i kandidatkinja za Sabor Petra Noviščak iz Svetog Martina na Muri. Dečki su ubrzo uhvatili maglu, valjda u pravcu nekog kafića te su se vratili tek pred kraj i malo družili s građanima.

a

Petra je tako većinom bila sama no to joj nije ni malo smetalo da animira građane. Komunikativna, druželjubiva, vesela i nasmijana odgovarala je na pitanja, razgovarala i dijelila izvrsne klipiće koje je sama donijela, upaljače, kemijske olovke i propagandni materijal. Ljudi su joj rado prilazili kako oni koji ju poznaju tako i oni nepoznati pa možemo konstatirati da je svoju kampanju u Murskom Središću odradila odlično i valjda pokupila dosta glasova za sebe i svoju listu.

b

Svakako da je ovaj SDP-ov performans postigao svoj cilj, a građani sada nestrpljivo očekuju odgovor HDZ-a za koji ne sumnjamo da će ubrzo uslijediti.

(R. Tomanić)