Izbori za Mjesne odbore: Koalicija SDP, HSU, NS, MDS i HL u Peklenici namjerava aktivirati industrijsku zonu

Koalicija SDP-a sa svojom listom izlazi na izbore za Vijeća mjesnih odbora u Gradu Mursko Središće u Peklenici s veoma opsežnim programom razvoja ovog mjesta i kandidatima na listi koji su uvjereni da ga mogu ispuniti i realizirati.

U sljedećem četverogodišnjem razdoblju, ako steknu povjerenje birača na izborima koji će se održati u nedjelju 17. veljače, žele ostvariti puno toga bitnog za Peklenicu što bi u mnogo čemu poboljšalo kvalitetu života i mještanima omogućilo zapošljavanje, bogatije kulturne i društvene sadržaje, a tu je i briga za one najmlađe.

Aktiviranje industrijske zone svakako je ono najpotrebnije jer bi to potaknulo razvoj mjesta i zapošljavanje. Ovome će posvetiti i najveću pažnju. Briga za djecu također je vrlo važna za ovu koaliciju pa tako namjeravaju izgraditi novo dječje igralište te osvijetliti prelaze na glavnoj cesti kako bi školarci bili sigurniji i zaštićeni u prometu što uključuje novu signalizaciju i uvođenje LED rasvjete. Turizam žele orijentirati prema naftaštvu po kojemu je Peklenica poznata u svijetu, a uz to nadovezati stazu uz Muru do Murskog Središća, a isto se odnosi na pješačko biciklističku stazu.

Uz financijsku pomoć svim udrugama pažnju će pokloniti i organiziranju manifestacije „Međimursko prošćenje“, završetku obnove društvenog doma, kao i završetku izgradnje grobne kuće, a parkiralište ispred groblja će se asfaltirati. Na kraju svog programa navode uvođenje „zelenih otoka“ koji bi služili za sortiranje otpada.

Sve ovo pokušati će ostvariti s ljudima koji se nalaze na njihovoj izbornoj listi, a to su:

  1. Ivan Trstenjak – nositelj liste
  2. Danica Matjašić
  3. Goran Čor
  4. Antonio Trstenjak
  5. Stanislav Radiković

„Mješani Peklenice! Izađite na izbore, dajte nam svoj glas kako bi mogli zajedno kreirati našu budućnost, jer to mi svi, naša djeca i unuci, zaslužujemo!“ poručuju iz koalicije Sosijaldemokratske partije, Hrvatske stranke umirovljenika, Narodne stranke-Reformisti, Međimurskog demokratskog saveza i Hrvatskih laburusta-stranke rada.

 (sponzorirani članak)