Izbori u HDZ-u: ministar Horvat i dalje na čelu međimurskog HDZ-a

Uz strogo poštivanje epidemioloških mjera, članovi HDZ-a  su u nedjelju, 22. studenog, birali predsjednike i potpredsjednike županijskih, gradskih i općinskih organizacija.

Za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Međimurske županije jedini kandidat je bio dosadašnji predsjednik Darko Horvat. On će voditi ŽO, a potpredsjednici će mu biti Ljubomir Kolarek, Tomislav Marković, Dražen Srpak i Vjeran Vrbanec.

– Prije svega, zahvaljujem svim kolegicama i kolegama koji su izašli na izbore, a potom i čestitam svim izabranim dužnosnicima, od županijske do lokalne razine, sve od Donje Dubrave pa do Štrigove. Na području županije imali smo 20 biračkih mjesta, svugdje su izbori protekli u demokratskom duhu uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Posebno me veseli što je nakon dugo vremena Čakovec dobio novo vodstvo. Nakon dosta čekanja i vršitelja dužnosti, gospodin Tomislav Marković odlučio se kandidirati i sa svojim timom počeo se pripremati za lokalne izbore u Čakovcu. Pozivam sve članice i članove na zajedništvo; danas smo zajedno pobijedili i od danas zajedno radimo za bolju Međimursku županiju – kazao je Horvat.

Predsjednici gradskih organizacija su Tomislav Marković u Čakovcu, Ljubomir Kolarek u Prelogu i Dražen Srpak u Murskom Središću.

Općinske organizacije vodit će Robert Kovačec  u Belici, Ivan Hajdarović u Dekanovcu, Augustin Jasenović u Domašincu, Antun Detelj u Donjoj Dubravi, Mladen Taradi u Donjem Kraljevcu, Vladimir Kučan u Donjem Vidovcu, Emanuel Sinković u Goričanu, Ivan Kos u Kotoribi, Mladen Križaić u Maloj Subotici, Ivan Klekar u Nedelišću, Perica Hajdarović u Podturnu, Zoran Tomašić u Pribislavcu, Ervin Vičević u Selnici, Vladimir Lepen u Strahonincu, Damir Kovačić u Sv. Jurju na Bregu, Krunoslav Colar u Sv. Martinu na Muri, Jurica Koštarić u Šenkovcu i Filip Tkalčec u Štrigovi.

Tajništvo HDZ-a MŽ