HSP AS POČEO OPSEŽNE PRIPREME ZA NADOLAZEĆE LOKALNE IZBORE

Srijem je bio i ostaje uporište HSP AS!

Tragom opsežnih priprema za nadolazeće opće lokalne izbore HSP AS posebnu pozornost pridaje rato stradalim područjima. Dio  Vukovarsko-srijemske županijie je Srijem sa pripadajućim općinama i gradovima ,isti  se nisu oporavili ni danas nakon 20 godina mirne reintegracije od srpsko-četničkog razaranja, okupacije, pljačke i devastacije infrastrukture. Radi se o mjestima gdje je pravaštvo duboko ukorjenjenjeno ,te u pravilu postiže zavidne izborne rezultate.

Dana 07.11.2016. godine predsjednnik HSP AS Hrvoje Niče, glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednik županiske skupštine VSŽ iz redova HSP AS Antun Toni Žagar sa suradnicima proveli su radni dan na tim prostorima.

Na održanoj koordinaciji u Đeletovcima, zaključeno je kako HSP AS u ovoj najistočnijoj županiji doživljava novi uzlet , te  će u skladu sa odlukama predsjedništvom  ući u razgovore i dogovore sa potencijalnim koalicijskim partnerima na svim razinama. Razgovora, ni priije ni poslje izbora ,neće biti sa sljedbenicima zločinačkih programa  Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića , SDP-om i  SDSS-om, a prednost imaju samostalni izlasci ili nastavak suradnje sa provjerenim i dokazanim koalicijskim partnerima. Istoga dana održani su zborovi za općine  Lovas i Tovarnik. Vodstvo stranačkog kormila u ovim najistočnijim hrvatskim  općinama preuzele su žene, za predsjednicu podružnice Lovs jednoglasno je izabrana Mirjana Gudurić, a za podružnicu općine Tovarnik Marija Gudurić.

predsjednik Odbora za digitalno društvo i medije

Stjepan Stipo Ćorić, ing. inf.

14976503_1168864326516925_5256446807643039336_o