Hrvatski eurozastupnik Mislav Kolakušić: “Europsku uniju danas vode korumpirani šarlatani”

U njihovim politikama nema nikakve logike, strateškog promišljanja, brige za građane ili bilo čega osim vlastitih interesa ili planova rekao je za paraf.hr

“Europsku uniju danas vode korumpirani šarlatani koji sve promišljaju ili kroz prizmu PR-a ili kroz zaradu koju žele omogućiti svojim partnerima iz korporativnog svijeta. U njihovim politikama nema nikakve logike, strateškog promišljanja, brige za građane ili bilo čega osim njihovih vlastitih interesa ili planova. Odatle potiču i potpuni idiotske izjave čelnika EU-a, koje daju posljednjih godina i koje štete europskoj ekonomiji, građanima i njihovoj sigurnosti unutar Unije ili izvan nje’, upozorava Kolakušić te nastavlja:

“Tako primjerice Ursula fon der Leyen izjavi kako će rat u Ukraini stati jer Rusi više nemaju streljiva, vade čipove iz veš mašina i slične gluposti, da bi onda na Ukrajinu palo nekoliko desetina tisuća raketa. To izravno dovodi do smrti desetina tisuća ljudi. Ne želi se realino priznati da Rusija ima neograničen izvor oružja koje stalno proizvodi. Tek kada se to prizna, mogu se donijeti neke racionalne odluke. Ali to je sada razina potpuno idiotizma, debilizma ili nečeg sličnog za što ne mogu naći riječi. Ista je to situacija koju smo već vidjeli u doba korona virusa, zaključuje Kolakušić.

(izvor: https://www.paraf.hr/, foto: ilustracija)

VIDEO: