HRAST ZAHVALJUJE NA UKAZANOM POVJERENJU

Priopćenje povodom održanih lokalnih izbora u Strahonincu

Na nedjeljnim prijevremenim lokalnim izborima u Strahonincu HRAST – pokret za uspješnu Hrvatsku ostvario je dva vijećnička mandata. U ovom trenutku taj rezultat smatramo velikim uspjehom. Imajući na umu da je HRAST dosada imao samo jednog vijećnika, te da je na izbore izašao samostalno upustivši se u borbu protiv političke konkurencije koja je uložila velika materijalna sredstva u predizbornu kampanju, ostvareni vijećnički mandati još više dobivaju na težini. Gotovo dvostruko veći broj dobivenih glasova nego na prethodnim izborima dokazuje da ljudi prepoznaju HRAST kao važan politički čimbenik i njegove ljude vrijedne ukazivanja povjerenja.

Ovim putem zahvaljujemo svim biračima na danom povjerenju kako Hrastovom kandidatu za načelnika općine, Markusu Piliću, tako i Hrastovoj listi za Općinsko vijeće. Naši će vijećnici savjesno i odgovorno, isključivo na dobrobit mještana Strahoninca obnašati časnu vijećničku dužnost. Svaki pojedini glas kojeg smo dobili motivira nas za još kvalitetniji rad. Istovremeno cijenimo i poštujemo sve mještane koji su na nedjeljnim izborima odabrali druge opcije u našem Strahonincu vjerujući da ćemo svojim budućim radom uspjeti zadobiti i njihovo povjerenje.

Ovim putem čestitamo dosadašnjim političkim suparnicima na ostvarenim rezultatima nadajući se da ćemo u Općinskom vijeću svi zajedno postati politički suradnici u radu za opće dobro i boljitak našeg Strahoninca.

Markus Pilić, prof. i mr. sc. Hrvoje Šlezak,

Vijećnici Hrasta u novom sazivu Općinskog vijeća Strahoninca