HRAST NEDELIŠĆE DOBIO NOVO VODSTVO

Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku nakon angažmana oko netom održanih izbora za predsjednicu Republike Hrvatske nastavlja svoje djelovanje u pojedinim lokalnim zajednicama. U mnogim gradskim i općinskim sredinama širom Hrvatske, pa tako i u Međimurju, Hrast ima sve važniju i odgovorniju ulogu.

Nedelišće je važna i velika općina Međimurja u kojoj je Hrast također prisutan. Članovi ogranka Nedelišće među sobom su izabrali novo vodstvo koje će svojim elanom i društvenim angažmanom još više pridonijeti u radu za opće dobro.

Za novog predsjednika ogranka Nedelišće izabran je Alen Barbić, a za zamjenika predsjednika izabran je Ivan Cindrić. Izboru i imenovanju prisustvovali su mr. sc. Hrvoje Šlezak, predsjednik Međimurske podružnice stranke Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku (koji je ujedno i aktualni kandidat za donačelnika Strahoninca) te Karlo Vuković, tajnik Podružnice.

Predsjednik Podružnice čestitao je novoizabranom vodstvu ogranka te izrazio puno povjerenje da će iskazana čast polučiti mnogostruke plodove, na što dosadašnji rad ovih članova Hrast-a i sam ukazuje. Dobro sumještana iz općine Nedelišće prvo je na pameti članovima ogranka Nedelišće, što je novoizabrani predsjednik ogranka više puta izrazio na sastanku ispunjenom pozitivnim nabojem za što intenzivnije djelovanje kako bi se vrijednosti koje članovi Općine nose u sebi zastupale na području javnog života.

(Na fotografiji s lijeva na desno: Ivan Cindrić, zamjenik predsjednika ogranka Nedelišće, mr. sc. Hrvoje Šlezak, predsjednik međimurske podružnice Hrasta (aktualni kandidat za donačelnika Strahoninca) i Alen Barbić, novoizabrani predsjednik ogranka Nedelišće)

(Karlo Vuković, tajnik Međimurske podružnice stranke Hrast)