Horvatić: Ovo je politički kraj Radimira Čačića

Zatražen da komentira rezultat Reformista na koalicijskoj listi „Rijeke pravde” za III. izbornu jedinicu, voditelj izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije i načelnik Općine Ljubeščica, Nenad Horvatić, poručio je da izborni rezultati Reformista, posebice Radimira Čačića, potvrđuju da je to njegov politički kraj.

– Rijeke pravde na 13. mjesto koalicijske liste stavile su „najjače ime”, ime Radimira Čačića koje će povući tu listu, ime koje će „imati jako puno glasova”, a razmišljalo se i o tome da će biti kandidat za župana na sljedećim lokalnim izborima – naglasio je u komentaru Horvatić.

– Ono čemu sada svjedočimo, ono što vidimo, jest politički kraj Radimira Čačića jer više je uzeo nego donio koalicijskoj listi. Stoga smatramo da više o njemu ne možemo govoriti kao o relevantnom političaru koji nešto može donijeti niti u Varaždinskoj županiji niti igdje drugdje. To je jednostavno gotovo – zaključio je Horvatić uz prijedlog Čačiću da se sada u političkoj mirovini može posvetiti, primjerice, vinogradarstvu u svom Jakopovcu.

Voditelj izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije

Nenad Horvatić