HDZ Varaždinske županije: Ni sami čelnici SDP-a ne žele biti dio svoje liste

U potpunoj političkoj bezidejnosti, bez ikakvih rezultata i uz činjenicu da nemaju što ponuditi građanima, u utorak su se pokušajem konferencije za novinare oglasile SDP-ove „ovce”; Miroslav Marković, Barbara Antolić Vupora i Mario Klapša. Opet ni sami nisu znali što su zapravo htjeli reći. O rezultatima njihovog rada ni broja, a o programu ni slova.

Ali, zato im je jasno i glasno odgovorio gradonačelnik Neven Bosilj: „Bolje biti usamljeni vuk, nego nečija ovca”.

Naime, on kao najistaknutiji SDP-ovac na sjeveru RH nije htio biti na listi na kojoj su: Miroslav Marković, Barbara Antolić Vupora i Radimir Čačić.

Nije li to dovoljna poruka građanima i biračima SDP-a o kakvoj se listi zaista radi, kada ni sami čelni SDP-ovci ne žele biti dio liste?

A što se tiče mladog načelnika Klapše, na njegovo pitanje „varaju li župani birače kada se stave na listu za Hrvatski sabor” najbolje bi mogli odgovoriti njegovi stranačke kolege – zagorski župan Željko Kolar koji je također na visokom 3. mjestu na listi Čačića, SDP-a i ostalih u III. izbornoj jedinici, kao i župan Zlatko Komadina koji je također 3. u VIII. izbornoj jedinici.

Bilo bi sigurno zanimljivo što bi njih dvojica poručili svom mladom stranačkom kolegi koji ih je sam na taj način optužio da varaju!!!

Goran Kaniški

Glasnogovornik Izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije