HDZ SA KOALICIJSKIM PARTNERIMA POZIVA GRAĐANE DA SVOJ GLAS DAJU KOLINDI GRABAR – KITAROVIĆ

U Čakovcu u službenim prostorijama HDZ-a Međimurske županije održana je konferencija  za medije HDZ-a i njegovih koalicijskih partnera povodom održavanja drugog kruga  11.01. 2015. za izbor predsjednika Republike Hrvatske.

 

Darko Horvat  HDZ , Zoran Vidović HSS , Hrvoje Šlezak HRAST , Stjepan Blagus  BUZ, Josip Grivec HSLS, Franjo Cimerman HDS te Nevenko Trbojević HSP dr.Ante Starčević pozvali su sve birače da daju svoj glas njihovoj zajedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović.

 

 

U ime koalicije Darko Horvat rekao je da jedan od razloga zašto se  treba glasovati za gospođu Grabar-Kitarović je taj što ova garnitura sa predsjednikom Josipovićem  i premijerom Milanovićem daje samo   pusta obećanja prema Međimurju i njegovom razvoju , a od realizacije nema ništa. Sigurno da se Međimurje ne može  dalje razvijati samo na temelju obećanja pa zato moli sve da zajedno učine taj ključni korak koji će dovesti do promjena te da u nedjelju u drugom krugu izaberemo  prvu predsjednicu Republike Hrvatske. Pet do dvanaest je da konačno učinimo taj korak jer Hrvatska traži promjene , a to su birači pokazali i u prvom krugu.

Na  pitanje kako je zadovoljan sa izbornim rezultatima u prvom krugu te što očekuje u drugom krugu u M. Središću, Dražen Srpak izjavio je da je zadovoljan rezultatima u prvom krugu te se svima zahvaljuje koji su glasali za gospođu.Kitarović dok u drugom krugu očekuje još bolje rezultate.

„Nikada u M. Središću nije ni jedan kandidat HDZ dobio više glasova nego Kolinda Grabar Kitarović. Na prošlim izborima to je bilo 7%, a sad je 24 % što je više od 600 glasova, a ima prostora za još veći napredak pa pozivam sve one koji su glasali za mene da glasuju i za gospođu Kitarović.

Središće je u nedavnoj povijesti imalo dosta problema s obzirom da je 750 ljudi ostalo bez posla u susjednoj Sloveniji, propale su dvije najjače firme i nikada nitko nije pokazao previše interesa da nam se pomogne, mislim da je sada šansa da uz pomoć Kolinde Grabar- Kitarović poboljšamo ovo dosta teško stanje.“

(tekst i foto Z. Rihtarec)

hdz 1

hdz 3

hdz 5

hdz 6

hdz 7