HDZ s partnerima “pomeo” konkurenciju u Murskom Središću i Podturnu

MURSKO SREDIŠĆE, PODTUREN, 18.2. – Na izborima za vijeća mjesnih odbora u Gradu Mursko Središće koalicija HDZ-HSLS-HNS-HDS od mogućih 27 vijećnika osvojila je 24 vijećnika i pobijedila u svih pet naselja – Mursko Središće, Hlapičina, Križovec, Peklenica i Štrukovec. U prosjeku  to iznosi čak 89 posto! 

Predsjednik GO HDZ-a u Murskom Središću ujedno i tamošnji gradonačelnik Dražen Srpak ističe da je ovo potvrda dugogodišnjeg napornog i poštenog.

  • Puno nam znači ova pobjeda, građani su prepoznali pošten rad i vratili nam uloženo s izbornim uspjehom. Izbori za ove mjesne odbore još su jača potvrda dobrog rada u odnosu na prošle izbore za VMO. Naime, sada smo u pojedinim naseljima poput Štrukovca, Križovca i Hlapičine, naglasio je D.Srpak, te dodao kako se očito mijenjaju trendovi u Međimurju kada je riječ o naklonosti birača spram HDZ-a.

U općini Podturen HDZ je samostalno izašao na izbore u šest naselja – Podturen, Novakovec, Miklavec, Ferketinec, Sivica i Celine, te „pomeo“ konkurenciju! Naime, od 42 moguća vijećnika, HDZ je osvojio čak  36!

Predsjednik HDZ-a u općini Podturen, Mladen Božić, ovu je pobjedu komentirao riječima: – Očekivali smo pobjedu, međutim, rezultat nas je više nego ugodno iznenadio u pojedinim mjestima.

  • U Podturnu od mogućih 9 osvojili smo 7 mjesta, u 4 naselja – Sivici, Miklavcu, Celinama i Ferketincu apsolutan broj mjesta, a „pala“ je i višegodišnja SDP-ova utvrda kada su u pitanju izbori u Novakovcu, istaknuo je M.Božić. Dodao je kako je ovo odlična platforma za skorašnje izbore koji slijede – EU, predsjednički i Parlamentarni.

 

Tajništvo HDZ-a Međimurja