HDZ – Miro Kovač kandidat za predsjednika, Ivo Stier za potpredsjednika, a Ivan Penava za zamjenika

“Ivan Penava, Davor Ivo Stier i ja potvrdili smo da ćemo sva trojica biti kandidati na unutarstranačkim izborima.”

Dragi stranački prijatelji, dragi prijatelji Hrvatske demokratske zajednice,

jučer je na stranačkim tijelima HDZ-a donesena odluka da će 15. ožujka biti održani izbori za predsjednika, zamjenika i potpredsjednike HDZ-a te da će unutarstranački izborni proces biti okončan Općim saborom 16. svibnja ove godine.

Danas smo u Zagrebu, u prostorijama Društva hrvatskih književnika – odakle smo prije tri desetljeća pod vodstvom dr. Franje Tuđmana krenuli u skidanje okova jednoumlja i borbu za slobodnu, demokratsku i neovisnu Hrvatsku -, Ivan Penava, Davor Ivo Stier i ja potvrdili da ćemo sva trojica biti kandidati na unutarstranačkim izborima. Postigli smo sva trojica dogovor da ćemo članovima, simpatizerima i biračima HDZ-a ponuditi Opciju za promjene, opciju koja će biti otvorena, ne samo na riječima nego prvenstveno djelima, za sve članove HDZ-a koji žele da HDZ ponovne bude pobjednička stranka.

Usuglasili smo se da Davor Ivo Stier bude kandidat za potpredsjednika, Ivan Penava za zamjenika a ja za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Uvjeren sam da će se naši članovi odlučiti za vrijednosni zaokret koji će nam osigurati da HDZ na parlamentarnim izborima ponovno bude pobjednička stranka, objavio je na svom Facebook profilu Miro Kovač.

(Pavo Jazvić, foto: fb M.K.)