GRADSKI HSLS IZABRAO NOVO VODSTVO

Izborna skupština ogranka HSLS Grada Mursko Središće održana je 10.04.2015. godine i na njoj su liberali izabrali novo vodstvo.

Za predsjednika je izabran Josip Dobranić, dopredsjednici su Zvonko Vrtarić i Dragutin Kozar, tajnik Leonard Bašnec, a rizničarka Marijana Breglec. U Izvršni odbor ušli su Milena Petković, Martin Nedeljko i Martin Novak dok će Nadzorni odbor sačinjavati Dragutin Nerer, Andrija Tekeli i Ivan Jambrošić.

Skupštini su prisustvovali Josip Grivec, predsjednik županijskog HSLS-a, gradonačelnik Dražen Srpak i Ivana Maltarić, predsjednica gradskog HNS-a koji su ujedno koalicijski partneri HSLS-a na gradskoj razini na kojoj  zajedno obnašaju vlast.

HSLS je godinama i u više mandata bio vodeća stranka u Gradu Mursko Središće, dao je i tri gradonačelnika pa im je sada želja da vrate stare pozicije, no svjesni su da to mogu učiniti samo predanim radom, zajedništvom i zalaganjem za opći boljitak grada, a garancija tome su mnogi mladi članovi koji se uključuju u rad stranke.

Zanimljivost ovog skupa bila je ta što su njemu prisustvovala čak 3 gradonačelnika. Bivši, Milena Petković i Josip Dobranić, te aktualni Dražen Srpak. (rt)