Gradska organizacija SDP Čakovec izabrala novo vodstvo – predsjednik Ivan Perhoč, potpredsjednici Jurica Horvat i Lana Remar

Dana 12. veljače 2022. godine, održani su izbori za tijela Gradske organizacije SDP Čakovec.

U narednom mandatu na čelu Gradske organizacije SDP Čakovec biti će Ivan Perhoč koji je ujedno bio i jedini kandidat za predsjednika. Njegovi najbliži suradnici biti će Jurica Horvat i Lana Remar koji su izabrani za potpredsjednike istoimene organizacije.

U Predsjedništvo Gradske organizacije, za koje su se birala četiri člana, ulaze Mirko Doroghazi,  Franjo Patafta, David Vugrinec i Dean Žbulj.

Izabrani su i članovi Gradskog odbora, njih 21, tako da je sastav sljedeći; Romano Bogdan, Tamara Cmrečnjak, Andreja Črep, Josip Jezernik, Zvonko Knezić, Andreja Marić, Mario Medved, V. Novak, Miroslav Novak, Jadranka Novaković, Ilija Okun, Tibor Rodiger, Ljubica Tkalčec, Dejan Tomašić, Marta Topličanec, Bruno Trstenjak, Predrag Vabec, Natalija Vikert, Gordan Vrbanec, Tihana Zak Tompoš i Zlata Zorko.

Izbore je nadgledala Gradska izborna komisija u sastavu Ljubica Hošnjak, Zdravko Zagorec i Mitko Simov.

Zahvala svima koji su izašli na izbore i birali novo vodstvo. Ukazano povjerenje svakako iziskuje odgovornost za nove i bolje rezultate.

GO SDP Čakovec