GRAD NAGRADIO ZASLUŽNE GRAĐANE

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Mursko Središće koja je održana u petak 12. svibnja uručene su zahvalnice i nagrade Grada zaslužnim građanima za promicanje ugleda grada i njihov rad na raznim područjima života grada.

 

Zahvalnice Grada Mursko Središće dobili su:

 

 Odbojkaški klub Plavi Peklenica, Julijana Levačić, ŠRD Mura, Praonica rublja “Malović”, Ana Vuri, Franjo Barat, Zdenka Lipić, Ivan Mesarić i Tomo Glavina (posthumno)

 

Nagrade Grada Mursko Središće dobili su:

 

Franjo Liklin, Juraj Zadravec, Stanislav Stojko, prof. Petar Novak, KUD Mura, Josip Strojko, Franjo Trstenjak (posthumno).

 

U me nagrađenih zahvalio se Juraj Zadravec i njegov govor donosimo u cijelosti.

 

Poštovane dame i gospodo, dragi gosti i uzvanici, izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da se u ime nagrađenih građana i udruga zahvalim na nagradama grada Mursko Središće.

Isto tako mi je čast da se u ime nagrađenih pozdravim goste koji prisustvuju svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom 20. godišnjice grada. Posebno pozdravljam u našoj sredini izaslanika Vlade RH gospodina Darka Horvata, župana MŽ Matiju Posavca, gradonačelnika s ekipom i sve ostale goste i uzvanike.

Lijep je osjećaj kada se u lokalnoj sredini prepozna rad udruga i pojedinaca koji svojim radom doprinose razvoju grada bilo kroz sport, kulturu, umjetnost, gospodarstvo, vatrogastvo ili na neki drugi način.

Oni u to ulažu svoje slobodno vrijeme, sposobnosti i znanje te tako rade za dobrobit grada i njegovih žitelja.

Zato zahvaljujem u ime nagrađenih i svoje osobno ime predlagačima i Gradskom vijeću grada Mursko Središće na nagradama i želim da grad i dalje nagrađuje svoje udruge i građane i da tako stvaramo zajedno grad za ugodan život, odnosno grad po mjeri čovjeka.

Svim građanima grada u ime nagrađenih želim sve najbolje uz Dane grada, a gostima ugodan boravak u našem gradu.

(rt, foto Tin Tomanić)

01