Grad Mursko Središće – Srpak i Smolak dogovorili uskrsnicu za umirovljenike

Grad Mursko Središće kroz mnoge programe pomaže potrebite građane u svim dobnim skupinama.

Umirovljenici, a napose oni sa manjim mirovinama su skupina građana koja iziskuje posebnu pozornost i skrb. Svake godine Grad Mursko Središće takvim građanima pomaže u obliku darivanja vrijednosnih bonova za Uskrs i Božić tj. onima koji se nađu u teškoj životnoj situaciji i u sličnim prilikama.

Danas je na sastanku kod gradonačelnika Dražena Srpaka bio predsjednik Udruge umirovljenika Stjepan Smolak te je dogovoreno da će Grad Mursko Središće za Uskrs svim umirovljenicima čija ukupna mirovina iznosi manje od 2.000,00 kuna darovati bon u vrijednosti od 120,00 kuna, a koji će se moći iskoristiti u jednoj od mesnica na području grada Mursko Središće koja će ponuditi najpovoljnije cijene svojih proizvoda.

Pozivaju se umirovljenici sa područja grada Mursko Središće koji temeljem dogovorenih kriterija sa Udrugom umirovljenika ostvaruju pravo na poklon bon izvrše prijavu u prostorijama Udruge umirovljenika do 21. ožujka 2018. godine te prilikom prijave prilože odrezak od zadnje isplaćene mirovine.

Svim umirovljenicima unaprijed želimo svako dobro povodom uskršnjih blagdana.

(GMS)