Grad Mursko Središće poziva građane za pružanje smještaja izbjeglim osobama koje su napustile svoje domove uslijed rata u Republici Ukrajini

Grad Mursko Središće poziva svoje građene koji su u mogućnosti i žele pružiti smještaj osobama koje su uslijed rata u Republici Ukrajini morale napustiti svoje domove i svoje utočište i sigurnost potražiti u Republici Hrvatskoj da se jave u Gradsku upravu Grada Mursko Središće, osobno, putem telefona na broj 370-771 ili putem mail-a [email protected].

Ukoliko ste voljni svoj privatni smještaj ili smještaj u nekoj drugoj nekretnini koja se nalazi u vašem vlasništvu ustupiti osobama koje su izbjegle iz Republike Ukrajine, molimo vas da ispunite obrazac koji se nalazi u privitku  ili će djelatnici grada isti ispuniti za vas putem telefona ili kod osobnog dolaska u gradsku upravu.

Podaci koji su važni govore o tome da li se nekretnina ustupa bez naknade, da li se traži refundiranje režijskih troškova i o kakvoj vrsti nekretnine je riječ (stan ili kuća).

 Za sva pitanja i pomoć, obratite se u Gradsku upravu Grada Mursko Središće osobno, telefonski na broj 370-771 ili putem e-mail adrese [email protected]

(GMS)