Gordana Ramušćak: Jasan cilj i vizija boljitka života u našem gradu jamstvo su uspjeha

Gradska organizacija HDZ-a Grada Čakovca ima novu v.d. predsjednicu – Gordanu Ramušćak, koja se danas predstavila na konferenciji za novinare. S njom su na presici bili i najbliži suradnici, odnosno, potpredsjednici, dr. Goran Kozjak (specijalist kirurg)  i dr. Igor Šegović (specijalist pedijatar).

  • Prva i osnovna zadaća sada nam je provesti izbore za predsjednika GO HDZ-a Čakovca u roku od 6 mjeseci, kazala je G.Ramušćak, te dodala kako će to biti kvalitetni, pošteni,  ambiciozni i obrazovani ljudi koji mogu i žele doprinjeti razvoju stranke i našeg grada.

Istaknula je kako su u čakovečkom HDZ-u svjesni lošeg izbornog rezultata na lokalnim izborima, što je pokazatelj određenih problema u radu organizacije.

  • Odlične izborne rezultate HDZ-a u Prelogu i Murskom Središću trebamo percipirati kao dokaz da su jasan cilj i vizija boljitka u našem gradu jamstvo uspjeha, zaključila je v.d. predsjednica GO HDZ-a Čakovca, Gordana Ramušćak.

Crtica iz životopisa: Gordana Ramušćak rođena je Čakovčanka, završila je Filozofski fakultet u Zagrebu i diplomirani je pedagog, a trenutačno je ravnateljica „Srednje škole Čakovec“.

(GO HDZ Čakovec)