FOTOGALERIJA: Sandra Herman i Ervin Vičević otvorili rekonstruiranu cestu u Bukovcu

Jučer 25. travnja u 15,30 sati otvorena je rekonstruirana nerazvrstana cesta u naselju Bukovec. Cesta je sufinancirana sredstvima iz Europske unije-Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj  u što je uloženo ukupno 2.100.000,00 kn.

Cesta je puštena u promet povodom Dana Općine Selnica “Markovo 2019” i Dana Međimurske županije, a svečanu vrpcu prerezala je zamjenica župana Sandra Herman uz asistenciju načelnika Općine Ervina Vičevića.

Svečanom puštanju ceste u promet prisustvovali su mnogi uglednici među kojima je bio župan Varaždinske županije Radimir Čačić te župan Občine Radenci Roman Leljak kao i hrvatski branitelji iz HVIDR-e Čakovec predvođeni predsjednikom Pavom Jazvićem.

Nakon otvorenja ceste, u OPG-u Sršan (“Gumač”) u Bukovcu održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Selnica, također povodom Dana općine “Markovo 2019”, na kojoj su zaslužnim mještanima podijeljene zahvalnice i nagrade koje im je uručio načelnik Ervin Vičević. Dobitnici su bili Kazimir Jurinić (posthumno), Bernarda Hamer, Vladimir Turk i Ivan Grof.

Na kraju je održan kulturno-umjetnički program i domjenak za sve prisutne.

(rt, foto: Tin Tomanić)