Evo koje će kandidate za župana i njegovog zamjenika podržati međimurski Reformisti

P R I O P Ć E NJ E

Županijska organizacija NS Reformisti Međimurske županije izražava punu podršku kandidaturi Maria Medveda (SDP) i Darka Danie (Nezavisni) za župana i zamjenika na predstojećim lokalnim izborima.

Narodna stranka – Reformisti se kontinuirano zalaže za mjerljive rezultate. Zbog toga smo na prethodnim parlamentarnim izborima, u srpnju prošle godine, započeli odličnu suradnju s nezavisnim načelnikom Općine Nedelišće Darkom Daniom, iza kojeg su brojna konkretna postignuća u protekla dva mandata. Općina Nedelišće je, s njim na čelu, riješila ili pokrenula rješavanje svih svojih gorućih problema. Tamošnji stanovnici to su znali prepoznati i cijeniti, pa ne čudi da je Darko Dania u svoj drugi mandat izabran s više od 80 posto glasova. Jednako tako i Mario Medved se dokazao vođenjem brojnih infrastrukturnih investicija i raznih drugih projekata kao zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca te dao značajan doprinos međimurskom vatrogastvu kao predsjednik Vatrogasne zajednice MŽ.

Sigurni smo da su znanje, sposobnost i vizije navedenog dvojica preduvjet za daljnji uspješni razvoj Međimurske županije zbog čega javno podržavamo njihovu kandidaturu te izražavamo spremnost za zajedničku suradnju na svim prioritetnim projektima u Međimurju. Uvjereni smo da će i građani to prepoznati te im povjeriti vođenje županije u narednom razdoblju.

za NS Reformisti MŽ:

Sandra Herman, predsjednica Središnjeg odbora NS Reformisti,

Ivan Kolmanić, povjerenik ŽO NS Reformisti MŽ

(foto: arhiva Muralista)